skaermbillede-2016-11-28-kl-11-48-11

Reception i det nye hus med min nye skjorte

Et vennepar af vores har for nyligt fået tegnet, samt færdigbygget deres nye arkitekt hus, og det ville de selvfølgelig gerne vise frem, og vi var derfor inviteret til en reception, hvor huset og andre elementer skulle vises frem til de interesserede, og vi skulle have et godt glas vin. 

Huset de har fået bygget er et utrolig flot og lyst hus – lys betyder meget for hvor store rummene føles, og derfor ligger det også meget naturligt at man vælger nogle farver samt vinduer der øger netop denne faktor markant, og man må sige at de har ramt plet her.

Jeg var forinden receptionen meget i tvivl om hvilken skjorte jeg skulle bære – jeg elsker at være godt klædt på, men nogle gange skal man også lige opveje hvordan de andre gæster der ankommer er klædt. Jeg har en forkærlighed for skjorter og habit jakker, og denne sommerdag var heller ingen undtagelse, men efter megen overvejelse nøjes jeg med at bære min helt nyt skjorte, som jeg tænkte skulle i brug for første gang.

Jeg havde et par uger forinden været lidt på udkig efter et ny skjorte, da jeg havde fået lidt penge til at købe nyt tøj for i fødselsdagsgave, så jeg hoppede med det samme ind på nettet og søgte efter skjorter til mænd, og fandt et rigtig godt udvalg, og jeg kunne knap nok bestemme mig. Det endte med at jeg valgte en skjorte jeg synes sidder rigtig godt. Hvad har skjorter med arkitekt huse at gøre tænker du måske? Men jeg er bare så glad for at bære denne skjorte til specielle lejligheder, at jeg synes det var meget relevant lige at nævne den for Jer.

At have en skjorte der sidder behageligt er et must, og jeg var meget glad for mit valg af skjorte netop denne dag, så jeg anbefaler alle at købe sådan en prikket skjorte som jeg har købt.

skaermbillede-2016-11-28-kl-11-48-21

Skriv et svar