Nic og Mel - Smykke

Brug af et arkitekthus som fotostudie

Den danske webshop godlir er ofte på udkig efter nye og spændende locations, hvor de kan tage interessante og anderledes produktfotos, som de kan avende på deres webshop, samt de sociale medier. Billeder er ofte meget mere værdifuldt end tekst, derfor er det altafgørende, at have et præsentabelt materiale udadtil.

  • Indlæg skrevet: 29.08.2016
  • Sidst redigeret: 29.08.2016
  • Skrevet af: Administrator
  • Tema: Arkitekthus som fotostudie 

Vi er i dag blevet kontaktet af virksomheden, som har bedt os om at dele deres åbne spørgsmål til alle læsere her på arkitekthus.

Helt konkret, så er de på udkig efter én, som eventuelt tidligere har erfaring med produktfotos i moderne og minimalistiske huse, og kan give dem et fingerpræg omkring deres erfaringer, og muligvis også deling af referencefotos, som de kan bruge til inspiration – og helt basalt om det er go, eller no go, at anvende nyere som branding af deres egen side, men ikke mindst også af de nye huse, og firmaet bag.

Efter sigende, så skulle man kunne opnå nogle ganske resultater af dette. Det at bruge hinanden, på tværs af forskellige brancher kan ofte medføre helt formidable resultater. Ikke blot fordi, man får nogle ganske gode billeder, men også fordi der opbygges et netværk, som kan være fantastisk på sigt.

Det handler om at få et billede, hvor lyset fremstår fænomenalt, hvilket ofte gør sig gældende i nyere huse. Idéen var at tage et billede af en nøglesnor læder til ham, hvor den hænger ind over spisestuen, som et slags lys. Formålet er at produktet skal have en iøjnefaldende placering i huset, således produktet fremstår eksklusivt og lækkert. Endvidere, så skal det simple udtryk også meget gerne komme til kende i billedet.

Nedenstående her kan du se et eksempel på et af de billeder, som Godlir tidligere har taget. Dette giver også en indikation af de billeder, som der er blevet taget til dato, og den stil som der lægges i produktbillederne.

Backpack Godlir
Billede lånt fra www.godlir.dk

Endnu engang, tak fordi du læste med. Vi er glade for at kunne være behjælpelige med, at virksomheder kan finde hinanden på kryds og tværs af brancher. God dag :- ))

Skriv et svar