Skærmbillede 2016-06-29 kl. 13.33.17

Drømmehuset

Igennem flere år har vi gået og drømt om at eje vores eget hus, altså derved skifte den mindre lejlighed ud med vores eget hjem. Ikke at vi ikke har været glade for at bo i lejlighed, men der er blot nogle foranstaltninger der gør, at vi synes det er bedre for os at bo i et hus, nu vi har fået bankens godkendelse til at flytte i hus. 

Vi har haft mange overvejelser oppe at vende. Skal vi få en arkitekt til at tegne vores hus, eller bør vi gå ud og finde et allerede eksisterende hus? Faktisk var det ikke helt nemt at tage denne beslutning, ikke så meget på grund af pengene, men hvad ville være bedst for vores lille familie? Tankerne omkring hvorvidt det er sjovere selv at indrette sit hus, eller nærmere designe det har også vægtet en del. For at gøre en længere historie kort, så valgte vi at vi hellere måtte tegne vores eget hus, og kontaktede derfor en arkitekt, som vi mente var den rette til at tegne vores hus.

Mange overvejelser blev stille og rolig kradset ned på noget papir, og selve tegneprocessen var så småt begyndt at rulle. Glæden begyndte stille og roligt at sprede sig, og det kunne faktisk på nuværende tidspunkt kun gå for langsomt med at få det endelige resultat.

arkitekttegniger

Som at løbe panden mod muren.

Midt i denne proces sker der noget uventet, og arkitekten bakker ud og siger han simpelhen ikke har tid til at tegne vores hus. Vi bliver meget chokeret, og først ved vi ikke lige hvordan vi skal reagere. Primært fordi at vi modtager en regning på 50.000 for tegningerne. Vi kontakter så vores forsvarsadvokat, som synes at vi har en sag, og derefter går en rigtig lang process i gang, som dog ender med at vi vinder sagen takket være vores gode advokat. Sikke en grim oplevelse.

Vi er igen på ret køl, og vi er ved at få tegnet huset som vi drømmer om, men husk at hvis i skal have tegnet hus. Find et rigtig professionelt arkitekt firma til at tegne arkitekthuset for jer! Arkitektdrommehus

Skriv et svar