Haveservice Esbjerg

Haveservice til arkitekthuset

Vi har endeligt fået lavet det højbed, som vi i flere år har drømt om.

At holde haven er noget vi desværre har indset at vi ikke har tiden til, med to voksne der har hver deres karriere samt to børn, så er det ikke noget man har tid til. Vi har derfor valgt at få denne del lagt over til nogle der ved hvad de laver, sådan at vi får mest muligt tid sammen med børnene. Af samme grund har vi også valgt at få en Au Pair pige, som kan hjælpe til i den daglige “drift”. 

Men for at vende tilbage til haven. Så har været have været lidt at en vildmark underforstået. Vi har selvfølgelig fået slået græsset, men har simpelhen ikke haft tid til at plante blomster, og derved have en rigtig flot og indbydende have. Vi har længe drømt om at have en flot terrasse, med alt der nu hører til. Det harmonerer bare ikke med en grim have desværre, så vi valgte at søge på Google efter haveservice Esbjerg, og fandt et firma der hed Sanatit, som slår sig op på at kunne klare disse opgaver!

Haveservice Esbjerg

For at gøre en lang historie kort, så har vi fået Sanatit til at give en hjælpende hånd med til haven, og fået anlagt et par højbede, som vi har drømt om i flere år, men aldrig har fået taget os tiden til at få lavet. Vi har faktisk lavet en aftale med Sanatit, som dækker over det næste år, hvor vi har fået aftalt en masse ting der skal laves i vores have, men også bare den daglige drift af haven. Det betyder i korte træk, at vi i fremtiden er fri for selv at slå græsset, og lue ukrudt.

Vores varmeste anbefaling går til Sanatit, hvis man står og har problemer med at få passet haven. Vi har i hvert fald været rigtig glade for at kunne få hjælp til alt omkring haven, som efterhånden begynder at tage form. Vi ser frem til mange sommeraftener på terrassen!

Skriv et svar