Monsteraplakat

Plakat tip: Sådan får du lettest en Monstera Deliciosa plakat ind i hjemmet

Vi kan lige så godt indrømme det. Her på bloggen elsker vi planter og grønt! Især når det bliver integreret flot og harmonisk i hjemmet. Derfor kan vi heller ikke få armene ned, når netop det grønne look er en af tidens helt store og moderne trends. Derfor kommer dagens indlæg til at beskæftige sig med, hvordan man lettest får en Monstera Deliciosa integreret i indretningen derhjemme.

Vi er senest faldet over billedet af den her simple og smukke Monstera Deliciosa plakat fra Hanging Danes. Med sit simple grafiske udtryk passer bladet ind i ethvert moderne hjem. Farverne er dejligt grønne og klare. Og med den lettere mint grønne baggrund, skiller bladet sig ud fra en eller lys og moderne indretning. Monstera Deliciosa plakaten kommer i flere forskellige størrelser. Billigst er den i 30 x 40cm. hvor den koster 150kr inkl. Gratis levering, og skal man op i den helt store 50 x 70cm. koster den 250kr inkl. Gratis levering. En helt rimelig pris for at få en smuk plakat op på væggen.

Vi anbefaler at plakaten hænges tæt op af nogle planter i et lyst rum med en lettere minimalistisk indretning, så det ikke bliver for presset omkring den. Bliver det for presset omkring den, kan det hurtige komme til at virke rodet og knapt så vellykket.

Vi er ved at være kommet til vejs ende i det her indlæg, og vi håber du har fået inspiration til hvordan du kan pifte din indretning lidt op. Det er et nyt tiltag med de her mini-tips, så lad os endeligt høre i kommentarerne om du kan lide dem eller ej. Skriv også gerne, om der er emner du ønsker specifikke tips omkring – Så kan det være at vi kommer omkring dem næste gang! Indtil da, må i have det godt – Vi skrives ved 😉

monstera-i-arkitekthus

 

Skriv et svar