IMG_4520-720x400

Sammenhængen mellem dræn & et Arkitekthus!

I februar måned byggede vi nyt arkitekttegnet sommerhus på Rømø. Rømø ligger på den danske Vestkyst. Vestkysten har altid været os; her er vi kommet siden vi var børn. Dog var processen med, at få huset bygget lidt længere end vi først havde planlagt. Læs med hvilke udfordringer vi havde med vores sommerhus byggeri.

Dræning vestkysten

 

Et byggeri der krævede dræning

Det at skulle bygge hus på Vestkysten, eller tæt på vandområder er typisk sværere end normalt. Det skyldes, at man skal være meget opmærksom på hele grundfundamentet er i orden. Jorden er meget fugtig på Rømø, hvilket også gjorde at vi var i tæt dialog med et professionel dræn firma fra lokalområdet. Dette var en absolut nødvendighed for vores projekt, for havde vi ikke gjort, så havde vi ikke stået med samme komplette resultat i dag, som vi gør.

Dræn på Vestkysten

 

Dræning skal ikke altid forbindes med landsmænd eller entreprenører. Faktisk er det ligeså vigtigt, især i vores situation eller på kystnære strækninger, at man har fokus på det. Det er meget svært, at ændre på det, når huset først er bygget.

Grunden til vi var opmærksomme på, at vi nok skulle være opmærksomme på det, var at en gammel kollega til min mand, selv har arbejdet inden for rør-branchen anbefalede os det stærkt. Tilfældigvis havde han stadig et rigtig godt netværk i branchen, og henviste os til et dræn firma fra Løgumkloster.

Her var der både gode drænrør, anlægsrør og kabelrør, og vi fik den rette rådgivning, som gjorde at vores hus på Rømø blev bygget til absolut perfektion.

Dræning JC imex

 

Vi bruger meget tid i vores sommerhus

Et sommerhus for os, er et sted hvor vi kan slappe af. Og med dygtige samarbejdspartnere, så fik vi det lige så som vi ville have det.

Min dybeste anbefaling er altså også derfor, hvis Du selv står i en situation, hvor du skal bygge, så lav for guds skyld dit forarbejde grundigt, således du ikke risikere fejl, store som små, under eller efter processen.

Jeg håber du kunne få noget ud at mit indlæg her på arkitekt-hus, om ikke andet var det i hvert fald en fornøjelse at dele min mand og jegs oplevelse med et nybyggeri på Vestkysten.

Rigtig god dag :- ))

Skriv et svar