Facaderenovering af et ældre hus

Intet holder forevigt.

Det siger sig selv, at selv de flotteste byggerier skal renoveres eller blot have en mindre overhaling i ny og næ. Det gælder selvfølgelig også arkitekthuse, som er det primære vi skriver om på arkitekt-hus.dk. Derfor vil vi i dag snakke om noget andet end vi plejer. Vi plejer altid at tale om det nye og meget pæne, men nu vil vi tage udgangspunkt i noget gammelt slidt. Man kunne selvfølgelig også tegne arkitekthuse for nogle år tilbage, hvilket også betyder at der står mange huse rundt omkring i det danske land der er ved at være godt slidte. 

Vi har været så heldig at snakke med en som har fået renoveret facaden på hans hus for nyligt, samt vo har fået nogle billeder af det, for at kunne dokumentere over for jer at dette virker 100%.

Så hvis du har et artkitetkt hus, eller blot et almindeligt hus hvor du synes facaden ser lidt slidt ud, så er det nu du skal læse med, da det formegentlig bliver ret interessant for dig.

Vi starter lige med et billede af hvordan det hus vi omtaler så ud før renoveringen begyndte. Det skal lige pointeres at der er tale om et yderst gammel hus!

Skærmbillede 2017-04-07 kl. 11.13.25

Som det nok kan ses, så var facaden ved at være hårdt medtaget, og derfor var det også tid til at kigge nærmere på både vandskuring af hus, men også pudsning af væggen.

Der blev kontaktet et firma som er specialister på dette område, og resultatet er vist ikke til at tage fejl af. Se blot her.

Skærmbillede 2017-04-07 kl. 11.15.40

Så ser det næsten ud som nyt! Hvilket man kan sige er relativt godt givet ud. Så den største anbefaling hvis du overvejer at gøre noget ved din facade.

Skriv et svar