romglas

En indflytter fest i det nye arkitekthus!

Vi er her på redaktionen med til en del ”indflyttergilder” når det kommer til nydesignede arkitekthuse, og det var da heller ingen undtagelse da min gode kammerat og hans kone skulle flytte ind i deres nye hus.

I weekenden fik de nøglerne til det helt nye hus, som har været undervejs et godt stykke tid. Huset de har fået tegnet og bygget er designet af et arkitekt firma, og opført at et energi selskab som har flair for at bygge energivenlige huse, og vi har faktisk en hel del erfaring med deres arbejde, så derfor var det også naturligt at vi anbefalede dem til venne parret. Denne gang var det ikke for at skrive et indlæg at vi tog til indflytter festen, men nærmere for at se på det fantastiske hus de har fået bygget, selvom jeg har været ude at smugekigge en 15-20 gange under processen.

Den store udfordring var dog denne gang at finde en indflyttergave, og hvad giver man til et par som netop har indtaget deres nye dyre arkitekthus? Vi fandt hurtigt frem til at det var lidt fesent at komme med en buket blomster eller chokolade, og at det gerne måtte være lidt ekslusivt det vi nu engang måtte ende med at finde på.

En mand og en kvinde.. Hvordan finder man noget som begge kan lide? Vi havde virkelig ingen idé til hvad vi kunne give hende, men vi havde en ret klar idé om hvad manden skulle have, eftersom at han er vild med dyre drikke, så faldt det ret naturligt at vi måtte ud at finde en rom, og dertil et sæt af nogle fine romglas som vi købte hos Romogcigar.dk.

Vi endte med at købe en buket blomster til fruen, og det var da også noget hun synes at blive glad for. Og manden som fik en række romglas samt en rigtig fin og dyr rom, var også rigtig glad for situationen, og hele pakken fik en rigtig fin plads på en hylde. Det var dog heller ingen skade til, at vi lige måtte smage lidt på rommen for nu at se om det var en god rom vi havde fået fat i!

Skriv et svar