Housedoctor-baenk

Housedoctor som indretning i dit arkitekthus? læs med

Så var der lige tid til et nyt indlæg her på Arkitekt-hus.

Mit navn er Robert, jeg er en del af denne lille gruppe, som har startet arkitet-hus.dk, og jeg er meget glad for at kunne være en del af dette skønne lille samfund.

Jeg har været heldig at få før fri i dag, og har bestemt mig for at tiden skal bruges fornuftigt, og det bliver så gjort med et indlæg her på siden. Mit fagområde ligger ikke i plantegninger af arkitekt huse, eller noget der minder om konstruktionerne af disse. 

Jeg er uddannet indretningsarkitekt, og du kan måske allerede gætte hvor mine forcer de ligger henne.

Min helt store passion er at få hjemmet til at se flot, samt indbydende ud når man gør sit antrit. Dette kan faktisk være sværere end den almindelige borger først antager, og jeg har derfor prøvet at gøre det nemmere for dig. Jeg vil i nogle indlæg her gerne prøve at give dig nogle fifs til mærker, produkter eller lignende, som kan give dit hjem et dejligt pift.

Jeg havde en kunde i dag, hvor jeg hjalp personen med at indrette hjemmet, samt komme med løsningsforslag til nogle af de udfordringer kunden stod overfor. Det kan ofte være en stor mundfuld at sluge, sådan at skulle komme ”ind fra gaden” og så bare begynde at bestemme hvordan andre skal indrette deres hjem. Man lærer det heldigvis med årene, og vi kom i dag frem til en rigtig flot og elegant løsning. Vi fik valgt nogle dejlige lyse farver til hjemmet, noget der mindede om en meget minimalistisk indretningsstil, men som også var super lækker!
For at bryde ”overfladen” så fandt vi nogle varer frem, som jeg havde med. De var fra Housedoctor, et flot og nordisk inspireret brugskunst brand, og kunden som jeg vidste disse var rigtig vild med det. Det lykkedes os faktisk at ramme en rigtig flot og elegang balance i hjemmet.

Trænger dit hjem også til lidt nyt liv, så er der rigtig mange måder at få inspiration på. Man kan for det første bruge nettet og søge rundt, her kan du også prøve at lave en søgning på hvad housedoctor er, så vil du hurtigt selv kunne afgøre om det er noget for dig eller ej. Men der findes også indretnings grupper på Facebook, og du kan også prøve at finde noget inspiration på Instagram, ved at søge efter hashtags som #mithjem #indretningsstil #boligindretning eller andre, du kan prøve dig frem.

Smid gerne en kommentar hvis du mangler lidt input, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med nogle små tips!

Hilsen Robert.

Skriv et svar