arkitekthus

Indvigelsen af et hus med stil

At bygge et morderne og arkitekttegnet hus er noget der er blevet mere normalt over de senere år. Faktisk har antallet af familier der får tegnet sit eget hus rekord højt, og det skyldes nok både at vi begynder at få flere penge mellem hænderne, men samtidigt at husene bliver billigere at bygge. Det må siges at være en fantastisk udvikling, og at flere har mulighed for at flytte i deres helt eget hus.

Siden finanskrisen indtraf har det været svært at få det til at hænge sammen for mange familier – ikke målt på almindelig hverdag, men drømmen om at få bygget deres eget hus, på deres egen indkøbte grund. Vi kan godt lide at besøge disse nytegnede huse, ligeså meget for at kunne følge udviklingen som den viser sig. Derfor tog vi forleden til en reception oppe i Nordjylland tæt på Aalborg for at overvære et helt nyt og virkelig skønt arkitekt hus. Dette var ikke lige sådan et de fleste almindelige familier kommer til, men nærmere et hus der har kostet tæt på 10 millioner.

Til sådan en reception hvor huset er en prisklasse over mange andre, så kræver det næsten også at der er lidt ekstra til receptionen, og det må man sige at der var, fordi der var både champagnen og dyr kage var kørt i stilling, og ikke mindst var der rent faktisk musik. Der var hyret et mobildiskotek fra Aalborg som kom og spillede. Nu tænker du måske diskotek og diskokugler, men det var nærmere blot stille og roligt, men stadig noget der gav en fantastisk stemning omkring alle mennesker, og man kunne snakke lidt mere frit, uden at man følte at blive overvåget kontant.

Jeg har fik taget et par billeder, og I kan se det bedste billede her som illustrerer ret godt hvad det var for et hus der er blevet bygget.

I øvrigt så synes jeg at musikken var helt fantastisk – så hvis du skal holde noget reception eller lignende, så få fat i sådan et set-up det var nemlig helt uovertruffen godt!

 

Skriv et svar